Då spelar Sébastien Dubé med vänner i vår

dube

Höstens konserter på konserthusets restaurangscen med Sébastien Dubé sålde slut direkt.  Nu släpps biljetterna till vårens konserter med Dubé and Friends. Det blir konserter där stilar blandas och musik byggs utav glädje.

Sébastien Dubé arbetar som solobasist i Svenska Kammarorkestern, men även i sammanhang med en rad olika artister. Han återfinns i världs- och folkmusikgrupper som Ale Möller Band, trion Stinnerbom Stinnerbom & Dubé, duon Näsbom & Dubé m fl. Han spelar också med jazzartister som Jonas Knutsson, Rigmor Gustavsson m fl. Han skriver och arrangerar musik för projekt där olika musikstilar möter varandra, och representerar även musik utan fasta genregränser.

foto: Knut Utler

Vårens konsertdatum är:

7 februari kl 19.00 Dubé and Friends – Torbjörn Näsbom & Bengan Jansson

7 mars kl 19.00 Dubé and Friends – Jonas Knutsson, Pekka Kuusisto & Simon Nyberg

4 april kl 19.00 Dubé and Friends – Janne Bogdan & Soneros Allstar