Sonja Aldén till S:t Nicolai kyrka i mars

Sonja Aldén åker i slutet av mars ut på en egen turné som har fått namnet “Meningen med livet” och biljetterna släpps i i dag. Med sig har Sonja två musiker och musik från sitt nya album som släpps i samband med turnépremiären. Under resan kommer de besöka teatrar, kyrkor och folkets hus. Den 31 mars spelar de i S:t Nicolai kyrka.

Det är över fyra år sedan Sonja släppte en skiva med nyskrivet material, men redan nu kan man höra smakprov genom låtarna ”Andas utan luft”, ”Bastuholmen” och ”Sommarens sista dag”.

– Jag ser verkligen fram emot att få ta med mig mina musiker och min nya musik ut på turné i mars! Jag försöker att, i en medelålders kropp, bibehålla den ungas nyfikenhet och förundran, fast med den äldres vishet och eftertanke – och vill genom musiken dela detta med min publik, säger Sonja.