Örebrobyrån Four PR öppnar filial i Stockholm

Den Örebrobaserade PR-byrån Four PR öppnar nu sitt första kontor i Stockholm. Den växande PR-byrån har därmed två adresser – på Stortorget i Örebro och i Waterfront Building vid Stockholms centralstation.

Det går bra för Örebrobaserade Four PR. I och med att byrån blir större och det faktum att många kunder är placerade i Stockholm öppnar byrån nu även kontor i Stockholm, i centralt belägna Waterfront Building.

– Många av våra kunder är Stockholmsbaserade eller utländska, och vi är redan i dag ofta på plats i huvudstaden. Med ett eget kontor kan vi erbjuda egna mötesrum centralt. Det är viktigt att vi är flexibla och finns tillgängliga för våra kunder, något vårt nya kontor tydliggör, säger Martin Ruist, vd på Four PR.

Four PR startade i Örebro 2010, och har under 2016 flyttat huvudkontoret till Stortorget i centrala Örebro. Den nya Stockholmsfilialen kommer initialt att husera en person på deltid och övriga medarbetare de dagar de jobbar i Stockholm.

– Vi kommer att anställa minst en medarbetare under våren till huvudkontoret, och det gör att vi får ännu större möjlighet till aktiv närvaro även i Stockholm, säger Martin Ruist.

Four PR grundades 2010 i Örebro men har i dag även kontor i Stockholm och är verksamma i hela Norden. Byrån sysselsätter i dag 5 personer och anlitas av kunder både i och utanför Sverige, inom B2B, B2C och intresseorganisationer. De största kunderna är Ford Motor Company, Lantmännen Unibake, Knauf Insulation och Engcon Holding.