Metallsvenskan läggs ner – arrangören saknar energi och tid

Musikfestivalen Metallsvenskan läggs ner. – Efter åtta år och lika många festivaler är det dags för Metallsvenskan att tacka för sig, det är slut nu. Vi har haft den äran att boka hundratals fantastiska band, vi har haft den finaste publiken och vi har jobbat med massor av underbara medarbetare och volontärer, skriver arrangören Kimmo Kirvesmäki på festivalens Facebooksida.

– Allt har dock sin tid, så även Metallsvenskan. Vi som arrangerat festivalen i alla år har helt enkelt inte tiden, energin eller finanserna för att utveckla Metallsvenskan ytterligare en nivå. Vi väljer därför att tacka för oss och lämnar fältet fritt för nya hungriga arrangörer. Vi vill rikta ett stort tack till alla fina besökare, band och medarbetare som stöttat vår långa resa, säger han vidare.

, ,