Linn Andersson (M) slutar som kretsordförande

Linn Andersson (M) lämnar sitt uppdrag som kretsordförande för Nya Moderaterna i Örebro för att satsa på sin civila karriär.

– Jag önskar Linn Andersson varmt lycka till inför kommande utmaningar, säger Anders Åhrlin, gruppledare för Nya Moderaterna i Örebro. Samtidigt är jag glad över att hon behåller sina övriga politiska uppdrag, för hon är en stor tillgång för partiet.

– Det har varit ett tufft beslut, men det är rätt beslut för mig, säger Linn Andersson. Jag lämnar inte politiken, utan kommer att fortsätta arbeta för att stärka Moderaterna genom mina övriga uppdrag. Jag är tacksam för det stöd och det förtroende som jag fått under min tid som ordförande.

En valberedning har påbörjat arbetet med att föreslå en ersättare till Linn Andersson.