Fastighetsägaren Carlsson & Åqvist tar över Örebro Saluhall

orebro-saluhall-logga

Fastighetsägaren Carlsson & Åqvist tar efter en överenskommelse med konkursförvaltaren över inventarier och varumärket Örebro Saluhall.

– Vi ser en långsiktigt stor potential i konceptet, säger Carlsson & Åqvists VD Björn Åqvist.

Nu är det helt klart att Örebro Saluhall lever vidare. Det tack vare att fastighetsägaren Carlsson & Åqvist tar över verksamheten. Uppgörelsen med kon- kursförvaltaren blev nyligen klar och det innebär att Carlsson & Åqvist tar över inventarierna samt varumärket Örebro Saluhall. Saluhallen har sedan den startades förändrats så att utbudet av restauranger har ökat, vilket lett till en positiv utveckling. Med det centrala läget och Örebros starka tillväxt finns en stor potential att ytterligare stärka konceptet.

– Vi ser verkligen fram emot att få erbjuda Örebroarna matupplevelser av olika karaktär samt försäljning av högklassiga råvaror och delikatesser i en trivsam miljö. Saluhallen har blivit en samlingspunkt för många och det ska vi utveckla vidare, säger Björn Åqvist.

– Jag vill också lyfta fram att de presentkort som är utfärdade är giltiga, det får vi en del frågor om, Säger Björn Åqvist.

Nu vidtar ett arbete tillsammans med aktörerna i Saluhallen med att skapa strategier för framtiden. Klart är att aktörerna i Saluhallen nu kommer att hyra direkt av Carlsson & Åqvist. I Saluhallen finns idag Fisk i hallen, Korv i hallen, Osten, Pauluns Deli, Brödernas restaurang, Brödernas bar och bistro, Bella Italia, KÄK och Zao street kitchen.

– Både vi och aktörerna i Saluhallen har massor av idéer för hur Saluhallen kan bli ännu mer attraktiv, därför känns det verkligen spännande att ta sig an den här uppgiften, säger Björn Åqvist.

,