Anne Andersson får förlängt förordnande som kommundirektör

Anne Anderssons förordnande som kommundirektör i Örebro kommun förlängs till och med den 31 december 2020.

I samband med att tidigare kommundirektör slutade i kommunen i januari 2016 förordnades Anne Andersson, tidigare ekonomidirektör, som kommundirektör för en kortare tidsperiod.

– Vi i den politiska ledningen är nöjda med det Anne presterat och ser ett värde i att få en fortsatt kontinuitet i kommunledningen, jag ser fram emot det fortsatta samarbetet, säger Kenneth Nilsson (S), Kommunstyrelsens ordförande.

– Jag är glad över att få fortsatt förtroende, jag trivs mycket bra med jobbet. Vi har väldigt mycket arbeta framför oss, vilket är inspirerande och kul. Jag ser fram emot att leda arbetet i kommunen och förverkliga de uppdrag som våra uppdragsgivare har gett oss, säger Anne Andersson.

,