Klart när det blir Putte i Parken i sommar

putte-2017

Gratisfestivalen Putte i Parken presenterar äntligen festivalsommaren 2017. Putte breddar sina vyer ytterligare och tar nu ut festivalen till totalt fem städer. I somras åkte festivalen på Sverigeturné med stopp i Örebro, Karlstad, Leksand och Stockholm. Till nästa sommar läggs även Linköping till i turnéplanen.

– Det är jättekul att åka ut med Putte i Parken i Sverige och det ska bli jätteroligt att få komma tillbaka till de fyra städerna vi besökte i somras och extra roligt att adda till Linköping för första gången! Vi vill helt enkelt dela med oss av en trevlig musik- och folkfest till fler fantastiska människor, alla är välkomna! säger festivalgeneralen Niclas Lagerstam.

Putte i Parken är Sveriges största turnerande festival. Festivalen har fri entré i samtliga städer och de första artisterna kommer att presenteras till våren. 2016 hade Putte i Parken totalt ca 250 000 besökare.

– Varje stad kommer att få sin unika Putte i Parken med olika innehåll och program. Samma för alla festivaler blir dock att torsdagarna kommer vara en smygstartsdag och sen går vi all in på fredagen och lördagen. Det kommer att bli en grym sommar! avslutar Niclas Lagerstam.

Putte i Parken 2017
Linköping 15-17 juni – Stångebrofältet
Karlstad 29 juni – 1 juli
Leksand 13-15 juli
Örebro 20-22 juli
Stockholm 28-29 juli

,