Erik Lingsell är ny delägare på Lindahls

Lindahl är en av landets största affärsjuridiska rådgivare och byrån fortsätter hela tiden att utvecklas. Under 2017 framtidssäkrar byrån sitt erbjudande ytterligare genom att sju av byråns mycket uppskattade jurister får nya roller som delägare på Lindahl vid årsskiftet.

Erik Lingsell från Örebro är en av de nya delägarna. Erik Lingsell arbetar till stor del med företagsöverlåtelser, allmän avtalsrätt, bolagsrätt och IT-rätt. Erik är konkursförvaltare och kom till Lindahl 2008.

 – Vi är väldigt glada och stolta över att dessa utmärkta affärsrådgivare ansluter till vår delägargrupp och är med och axlar ansvaret att fortsätta utveckla framtidens affärsjuridiska rådgivning. Våra klienter efterfrågar hela tiden fler skickliga rådgivare som kan skapa affärsnytta, säger Christoffer Gramming, ordförande för Lindahl.