Four PR rekryterar från Rådhuset – Fredrik Welander ny pr-konsult

fredrik-w-ny

PR- och kommunikationsbyrån Four PR, med kontor i Örebro och Stockholm, fortsätter växa. Nu är det klart att de rekryterar kommunikationsstrategen Fredrik Welander, som närmast kommer från rådhuskansliet för Miljöpartiet i Örebro. Welander har tidigare arbetslivserfarenhet från bland annat Regeringskansliet, Huddinge kommun och som egenföretagare inom kultur och kommunikation.

På Four PR kommer Fredrik Welander specialisera sig på kunder inom offentlig verksamhet och kultur.

– Jag har följt Four PR sedan jag kom tillbaka till Örebro 2012 och har sett deras spännande utveckling. Därför känns det jättebra att jag nu får möjligheten att jobba tillsammans med de här människorna och får utveckla Four PR:s erbjudande mot offentlig verksamhet, men också kulturområdet, säger Fredrik Welander, som efter årsskiftet börjar som PR-konsult på Four PR.

Fredrik Welander har en gedigen erfarenhet från arbete inom och med det offentliga. Mellan 2001 och 2006 jobbade han som tjänsteman på Regeringskansliet med fokus på kommunikation av näringslivsfrågor. Utöver det har Welander varit kommunikationsstrateg på Tullverket, näringslivsutvecklare på Huddinge kommun och har också innan jobbet på Miljöpartiet varit egenföretagare inom kultur och kommunikation.

– Vi ser en stor potential med Fredrik Welander som tillskott i vårt team. Vi är en byrå med styrka inom så väl B2C som B2B, men inte fullt lika mycket erfarenhet från offentlig sektor. Där kommer Fredrik bli en viktig pusselbit i att fördjupa vårt erbjudande, förklarar Martin Ruist, vd på Four PR.

Fredrik Welander kommer tillträda tjänsten som PR-konsult den 16 januari.