Karin Östgren ny vd på Consensus AB

Från årsskiftet tar Karin Östgren över som vd för Örebroföretaget Consensus. Detta som en förstärkning av Consensus tillväxt- och utvecklingsstrategi för de närmaste åren. Tidigare vdn Andreas Getzman går vidare till egen verksamhet inom bostadsmäklarbranschen.

Karin Östgren kommer närmast från Örebro kommun, där hon jobbat som konsult med ett stort besparings- och omstruktureringsprojekt inom vård- och omsorgsförvaltningen. Tidigare har Karin Östgren varit ägare och operativ chef i det framgångsrika städbolaget Miljöteamet, som på bara några år expanderat från 60 till 1800 anställda.

– När jag fick frågan kändes det självklart att tacka ja. Consensus är ett utvecklingsbenäget företag med öppet klimat som dessutom verkar i en spännande bransch, säger Karin Östgren, tillträdande vd för Consensus.

Styrelseordförande Tony Cornelius är mycket nöjd med rekryteringen av Karin Östgren.

– Vi ser att Karin har precis de egenskaper vi letar efter. Andreas Getzman har under sin tid på Consensus framgångsrikt fokuserat på att skapa en stabil grund. När han nu valt att sluta ser vi att företaget är redo att gå in i en mer tillväxtorienterad fas. Karins erfarenheter, bland annat från Miljöteamet, kommer vara vitala i bolagets fortsatta utveckling.