Musik i alla former under Folk at heart – spelningar på Grand fredag och lördag

folk-at-heart-infor-2017

På fredag och lördag är det åter dags för Folk at heart på Grand. Som vanligt är det en stor variation på utbudet av musik. Allt från kubanskt till dragspel och blues. Välkände Sébastien Dubé dyker upp i tre olika konstellationer, varav en är helt ny tillsammans med Simon Nyberg.

– Vi har en kille som håller på att slå igenom på gamla dar, Billie Gant från Cincinnati. Han är 72 år ung och packar resväskan för första gången i sitt liv för att åka utomlands. Det fina med FAH är ju att har man gett en spelning som folk tycker om, så ökar tillströmningen inför nästa spelning man gör. I snitt har varje artist tre spelningar varav en på elförstärkt scen kvällstid och 2 nattetid på hotellrum, säger Andreas Svensson för Folk at heart.

– Vi kommer att ha låtskrivarworkshop med Russ Tolman, Musikerförbundet är på plats för att svara på frågor, söka-pengar-seminarium, trad.låt-förmedlingsseminarium, matchmakingevent för bokare o artister samt en banjokurs.