Hon ersätter Camilla Tilling i föreställningen Äntligen – Hjalmar på Broadway

paulina-p

På torsdag är det premiär för Äntligen – Hjalmar på Broadway på Konserthuset. Dessvärre har solisten Camilla Tilling blivit förkyld och kan inte medverka i föreställningen. “Vi är mycket tacksamma att Paulina Pfeiffer på kort varsel övertar hennes uppdrag”, skriver Konserthuset i ett pressmeddelande.

Paulina tillhör den nya generationen svenska sångare som gör stor karriär ute i världen. Hon har sjungit Mimi i Puccinis La Boheme både på Kungliga operan i Stockholm och vid Théâtre du Châtelet i Paris. På hemmaplan är hon en regelbunden gäst vid Kungliga Operan och är aktuell i den kritikerrosade uppsättningen av Satyagraha av Phillip Glass på Folkoperan. Redan 2011 blev hon bjuden att vara solist vid utdelningen av Nobelpriset i Stockholm.

Övriga artister är Sharon Dyall, Barry Banks, Amanda Flack, Marie Kühler, under ledning av dirigenten Andreas Hansson. Och självklart Hjalmar, det vill säga Peter Flack.

foto: Emelie Joenniemi/ paulinapfeiffer.se