Tomas Jennebo sänder direkt från Folk at heart

jennebo

Efter att tidigare ha varit med och gjort webbradio från Live at Heart, är det nu dags för Tomas Jennebo att packa upp den portabla radiostudion på Scandic Grands veranda under helgens Folk at Heart. Sändningarna streamas via www.jenneboradio.se och blir därmed tillgängliga för en musikintresserad radiopublik världen över.

Fredagssändningen inleds klockan 23:00 och pågår fram till 03:15. På lördagskvällen börjar sändningen klockan 22:00 och avslutas 02:30.

– Webbradio är en fantastisk möjlighet för såväl organisationer som enskilda att på ett snabbt, enkelt och kostnadseffektivt sätt kommunicera med omvärlden. Oavsett om det handlar om konferenser, idrottsevenemang eller som i det här fallet en musikfestival, säger Tomas som också lovar att en hel del av materialet från helgens Folk at Heart även kommer att kunna höras i efterhand på Radio 94,3.

– Samt på Jenneboradio, såklart.

Det är även Tomas som håller invigningstalet till årets Folk at heart.