Trampolin-konceptet Yoump öppnar i Örebro

yoump-vas

Yoump är den första trampolinparken i Sverige och öppnades i Västerås i maj förra året. I sommar kommer de att öppna en anläggning på Boglundsängen i Örebro.

– Det är en ny generation av sport- och nöjesarena där fokus ligger på att ha roligt tillsammans, bra träning får man på köpet, säger Emmy Häggkvist, marknadschef på Yoump.

Anläggningen ligger i stora industrilokaler på flera tusen kvadratmeter. Ytan konverteras till ett område med mängder av trampoliner. I Västerås är det över 75 trampoliner, eller studsmattor som det också kallas, som täcker huvuddelen av lokalens golvyta.

– Vår anläggning i Västerås har blivit väldigt populär, det kommer folk från hela Sverige. Vi har lagt mycket kärlek på att utveckla vårt koncept och är otroligt glada för att det tagits emot så bra. Vi tror att det här är precis vad många behöver i vardagen för en mer aktiv livsstil. Trampolinhopp är inte bara riktigt roligt utan även bra träning som aktiverar ungdomar som vuxna. Om allt går som det ska öppnar vi i Örebro innan sommaren 2017, säger Emmy Häggkvist.

Foto: Matilda Hammar/ Yoump

, ,