Anders Bagge och Robert Wåtz har DJ-premiär i Örebro

bagge-watz

Musikprofilerna Anders Bagge och Robert Wåtz ska ut på DJ-turné. De kallar sin tvåtimmarsshow för Music Explosion. Namnet ger en fingervisning om vad som väntar: en skön och intensiv blandning av det bästa från 80- och 90-talen med dagens största hits. Förutom grym musik så utlovas också en hel del överraskningar när Anders Bagge tar klivet ut från Idoljurybåset och upp i strålkastarljuset.

– Det ska bli jättekul att få komma ut på vägarna och träffa alla härliga människor, säger Anders Bagge.

Sverigeturnén drar igång 14 januari på Harrys i Örebro och går i mål på påskafton i Jönköping.

Turnén är ett samarbete mellan Harrys, Carlsberg Sverige och Berntson Brands.

För den musikintresserade är DJ-duon Bagge och Wåtz välkända var för sig. Bagge har hög status i den internationella musikvärlden och har skrivit och producerat låtar för megastjärnor som Madonna, Janet Jackson och Enrique Iglesias. För den breda publiken är han ändå kanske mest känd som en av tre i Idoljuryn 2008–2015. Robert Wåtz i sin tur slog igenom på 80-talet som den ena medlemmen i DJ-duon Rob’n’Raz och har sedan dess jobbat som producent och DJ. Nu slår de alltså sina skivpåsar ihop och ger sig ut på sin första längre turné tillsammans, exklusivt för Harrys gäster.