Andreas Getzman tar över Fastighetsbyrån

Från och med årsskiftet drivs fastighetsbyrån i Örebro och Lekeberg av nya franchisetagaren, Andreas Getzman. Han kommer närmast från Örebroföretaget Consensus där han var vd, men har också ett förflutet i försäkringsbranschen.

– För mig är det här lite av en dröm att få möjlighet att gå in i en ny spännande bransch med möjlighet att utveckla – och bli en del av – Sveriges största mäklarkedja. Vi har en dryg tredjedel av marknaden i Örebro och ser stor möjlighet att växa ytterligare, menar Andreas Getzman.

– Det råder generellt en stor konkurrens i branschen, särskilt i Örebro som är en het marknad. Det kräver att vi tar ytterligare steg för att kunna leverera marknadens bästa kundupplevelse. Ska vi klara det måste vi också satsa på våra medarbetare. Vi ska bli den bästa arbetsgivaren i branschen. Det här är ett område som jag personligen brinner mycket starkt för, förklarar Andreas Getzman.

Under 2017 kommer fokus ligga på att sätta igång satsningar på verksamhets- och medarbetarutveckling. Något som ska vara en hörnsten i Fastighetsbyrån under Getzmans ledning.

– Det är ingen hemlighet att det är våra medarbetare som i mångt och mycket levererar kundupplevelsen. De är nyckeln. Jag vill ge dem alla förutsättningar för att kunna leverera affärsmässigt, engagerat och trovärdigt. Då får vi de nöjdaste kunderna.