Ånnaboda-Storstenshöjden har köpt en ny miljövänlig pistmaskin

pistenbully100

Anläggningen Ånnaboda-Storstenshöjden har köpt in en ny pistmaskin. Den är av samma märke som användes under årets Tour de Ski och kommer även att levereras till Lahtis inför världsmästerskapen i längdåkning.

– Den nya, uppdaterade modellen kommer lägligt i samband med att vi behöver uppgradera vår maskinpark. Att vi blir först är jättekul, och stärker vår
position som en av de ledande längd-destinationerna i Sverige, säger Johan Larson, vd för Ånnaboda Storstenshöjden.

För Ånnaboda Storstenshöjden innebär PistenBully 100 ett lyft både när det gäller arbets- miljön för personalen och miljön för naturen. Denna maskin har till exempel ett partikel- filter som till och med är godkänt för inomhusbruk. Den har fler och effektivare funktioner än den äldre förlaga som i dag finns på anläggningen.

foto: Pistenbully100.com