Daniel har ett eget klockmärke – öppnar showroom på slottet

img_0013-2

Daniel Lindberg har designat och lanserat sitt eget klockmärke. Det heter Lanna Klockor och presenterades för första gången i höstas. Nu är den andra kollektionen klar och Daniel öppnar på lördag den 21 januari ett showroom på tredje våningen i Örebro slott.

Daniel är en sann klockentusiast och samlare. Nu har han förverkligat sin dröm och startat ett eget märke, Lanna Klockor. Tillverkningen sker i Kina, men det är Daniel som ligger bakom designen och försäljningen, Klockorna är stilrena med tydlig flirt till 50-talet. I det första skedet sålde Daniel snabbt slut på de 200 klockor han hade beställt i höstas. Nu finns ytterligare 250 herrur och 500 damur till försäljning.

På lördag har han öppet sitt showroom på slottet mellan klockan 10.00-16.00.  Daniel bor idag i Lanna i Lekebergs kommun, där av namnet på klockserien. Till vardags arbetar han som chef på ett assistansföretag i Örebro, men drömmen är att helt kunna leva på sina klockor.

img_0011

img_0001