Konsultföretaget Consid ska utveckla orebro.se

Konsultföretaget Consid har vunnit ramavtalet för Örebro kommun gällande webbutveckling. Webbplatsen orebro.se har i flera år legat i toppen på SKL:s undersökning av kommunala webbplatser och ska under de kommande åren vidareutvecklas av Consid, stationerade i bland annat Örebro.

Konsultföretaget Consid med expertkompetens inom IT, management och digital marknadsföring, har vunnit ett ramavtal inom webbutveckling för Örebro kommun. Ett strategiskt avtal och samarbete där Consid kommer bistå Örebros kommun med att bland annat utveckla sidmallar, webbfunktioner, integrationer, gränssnitt och användarupplevelsen i sin helhet.

– Örebro kommun är onekligen en organisation i digital framkant. Med lanseringen av orebro.se har kommunen skapat en omtalad ”familj av webbar” där service, dialog och tjänster samlats i en gemensam plattform. Nu vill Örebro kommun ta nästa steg och vidareutveckla sin plattform för att möta fler behov, målgrupper och skapa ytterligare digitala tjänster som adderar värde till Örebros medborgare och företagare. Av den anledningen är vi väldigt glada över att få vara en del av kommunens fortsatta digitala resa, säger Patrik Zenno, affärsområdeschef Consid Interactive.