Clarion på Kungsgatan på listan över hotell med bäst service

clarion-kungsgatan

När Tripadvisors användare betygsätter Sveriges 25 bästa hotell och vilka hotell som har den bästa servicen så rankas Nordic Choice Hotels hotell rekordhögt. 7 av de 25 bästa hotellen i Sverige tillhör Nordic Choice Hotels och 13 av de som anses ha bäst service tillhör hotellkoncernen. Clarion på Kungsgatan i Örebro hamnar med på listan över hotellen med bäst service.

– Helt rått! Detta är branschens viktigaste korning eftersom det är gästerna själva som har värderat och rankat. Det betyder att vi har klarat av att skapa hotell som gästerna älskar, kommer tillbaks till och gärna rekommenderar sina vänner, säger Petter A. Stordalen, ägare och styrelseordförande Nordic Choice Hotels.

har i dag i snitt 390 miljoner unika besökare i månaden med i genomsnitt 435 miljoner omdömen och synpunkter som täcker 6,8 miljoner övernattningsställen, restauranger och attraktioner.

– Vårt mål är att ständigt leverera de bästa gästupplevelserna på den nordiska marknaden, oavsett ifall du är på jobbresa, konferens eller semester. Hotellbranschen har de senaste åren präglats av expansion och öppnandet av många nya hotell. Nordic Choice Hotels är inget undantag. Det är extra roligt att få många topplaceringar när man möter tuff konkurrens, säger Torgeir Silseth.

foto: Nordic Choice Hotels