Rein från P3-Guldgalan till East West

Rein har under väldigt kort tid lyckats etablera sig som ett stort hopp för den internationella elektroscenen. Under 2016 släppte hon debut-EP, uppträdde på olika festivaler samt Musikguiden i P3 Session och hyllades på flera årsbästalistor.

Rein var nominerad som Årets nykomling och Årets Dans av P3 Guld, samt Årets genombrott och Årets liveartist av GAFFA. Singeln ”I Don’t Get Anything but Shit from You” har spelats flitigt i P3 det senaste året och den 13 januari släppte Rein en ny singel: “Missfit”.

“Missfit” är första spåret från en helt ny EP som släpps i vår. På torsdag den 2 februari spelar Rein på East West i Örebro.

– Folk är rädda för det okända och därför blir man väldigt snabbt kritiserad när man sticker ut. Alla ska helst vara likadana efter en norm. “Missfit” handlar om utanförskap, säger Rein.