Sofi Eriksson är ny vice vd på Candles Scandinavia

Sofi Eriksson, fram till nyligen vd på Oppboga Bruk AB, har rekryterats till tjänsten som vice vd på Candles Scandinavia, Nordens största tillverkare och grossist av doftljus.

Sofi Eriksson har lång erfarenhet av att leda verksamheter inom B2B-segmentet. Tidigare har hon varit VD på Oppboga Bruk AB och Holger Andreasen AB. Sofi Eriksson tillträder tjänsten den 1 februari.

— Candles Scandinavia har haft en mycket god tillväxt ända sedan företaget startades. Med företagets stora driftighet och utvecklingsförmåga ligger en otroligt spännande resa framöver. Candles Scandinavias långsiktighet och höga expansionstakt gör att det finns goda möjligheter att vara med och ytterligare stärka företaget, säger Sofi Eriksson, tillträdande vice vd på Candles Scandinavia.

Candles Scandinavia har under de senaste åren haft en kraftig tillväxt och flera år i rad utsetts till Di Gasell-företag. Bland annat har man utvecklat sin fabrik i Örebro, expanderat i alla länder i Skandinavien och öppnat flera nya egna butiker.

— Jag är väldigt glad och stolt över att Sofi Eriksson har valt att ta sig an detta uppdrag. Sofi har goda erfarenheter inom områden som är viktiga för Candles Scandinavia och även stor kompetens som kan ta oss vidare som företag. Den skandinaviska marknaden för premiumljus är världsledande och växer hela tiden. Jag är säker på att vi med Sofi som vice vd kommer fortsätta vår starka utveckling, säger Viktor Garmiani, vd på Candles Scandinavia.