Kalle Nilsson har nypremiär på Illusionistens assistent

kalle-nilsson-lansteatern

Den här veckan är det nypremiär för Illusionistens assistent av och med Kalle Nilsson. Föreställningen spelades senast 2013 inom DoT-projektet. Denna gång ger sig föreställningen ut på skol- och familjeturné i Örebro län och på Nya China för förskoleklass till och med skolår 3. Det blir även en offentlig föreställning den 7 mars på Nya China.

Kalle Nilsson är frilansande skådespelare men långt ifrån ny för Örebro länsteaters publik. Han har tidigare setts i flera av våra mest älskade uppsättningar som Markurells i Wadköping, FAME Visukalen, Vredens druvor, Amadeus, Hamlet och Lasse-Maja-musikalen.

– En av mina ambitioner har varit att föreställningen ska vara tillgänglig för så många så möjligt. I början lärde jag mig repliker på flera olika språk men reducerade replikerna till ett minimum, säger Kalle.

foto: Kicki Nilsson/ ICON