Liberaler möts i Örebro – ska förnya partiets politik inför valet 2018

birgitta-ohlsson

Liberalerna har i helgen vår Mälardalskonferens i Örebro. Det är en utbildningskonferens för medlemmar och förtroendevalda i Liberalerna från länen runt Mälardalen. Totalt är det strax över 100 deltagare från åtta län och 34 kommuner på plats.

– Programmet består av talare från partiets politiska arbetsgrupper som arbetar med att förnya partiets politik inför valet 2018. Här får alla medlemmar en bra chans att träffa paritets ledande företrädare, diskutera viktiga politiska frågor och fördjupa sig i intressanta ämnen, säger Johan Liljeqvist, projektledare.

Bland talarna finns, Bengt Westerberg, tidigare partiledare, Birgitta Ohlsson, utrikespolitisk talesperson och tidigare EU-minister, Cecilia Wikström, EU-parlamentariker, Maria Arnholm, partisekreterare, Christer Nylander, gruppledare i riksdagen, samt Barbro Westerholm, äldrepolitisk talesperson.

,