Idol-Martin har valt konst på ny utställning

img_0021

På lördagen var det vernissage för utställningen Mitt val – Allas konst på Örebro läns museum. Tavlorna på utställningen har valts ut av ett dussintal personer boende i Örebro län. De har haft tillträde till museets ”skattkammare”, där de valt ut den konst de själva vill se på väggarna.

Bland de som valt konst är Idol- Martin Almgren, OS-guldmedaljören i kanot, Agneta Andersson och låtskrivarparet Linda och Peter Dahl. Martin valde en tavla av Rikard Lindström föreställande en fullriggare. Linda och Peter valde ett lantbruksmotiv.

Örebroaren och bussföraren Gizmo Holmström hör också till skaran som valt en tavla, han valde ett verk med tydliga influenser från Japan. Utställningen pågår fram till den 19 mars.

img_0017

img_0016

img_0031

img_0035

img_0014

img_0018

img_0024