Start för ekologiska matkassar direkt till dörr – Årstiderna öppnar i Örebro

eko-matkasse

Nu kommer de ekologiska matkassarna till Örebro. Företaget Årstiderna levererar 100 procent ekologiska matkassar med recept, men även frukt- och grönsakslådor och övriga ekologiska råvaror hem till dörren. Efter ett 2016 med en ökad matkasseförsäljning står företaget inför en tid av expansion.

− Vi hoppas kunna utöka till en rad nya städer under 2017. Vi har fått många önskemål från olika håll i landet, och speciellt många från Örebro, så det är väldigt kul att kunna öppna där nu, säger Gerry Kingham, VD på Årstiderna.

I utbudet finns bland annat en starkt grön profil med bland annat vegetarisk, vegansk, flexitarisk och pescetarisk matkasse.

− Våra råvaror kommer från gårdar där all odling och djuruppfödning sker ekologiskt, man har en nära relation till bönderna och principen är att kunder ska få en närmare kontakt med jorden – det vi kallar ”jordförbindelse”, säger Margareta Kingham, marknadsansvarig på Årstiderna.

Första leveransdag i Örebro är måndagen den 13:e februari.

,