Då öppnar Boulebar på Slottsgatan – “en sydfransk oas mitt i stan”

boulebar

Efter att det stod klart att Boulebar kommer slå upp portarna till sin nionde etablering så har arbetet i Örebro gått i full fart. Nu är är det klart att den officiella öppningen blir den 18 mars.

– Vi är väldigt nöjda och glada över samarbetet med ÖrebroBostäder. Det har varit full fart från första spadtag och det känns helt fantastiskt när vi nu börjar se resultatet av allt slit, säger Malin Johansson, Boulebarchef i Örebro.

– Boulebar Slottsgatan kommer att vara en sydfransk oas mitt i stan och kunna erbjuda något för de allra flesta – från brunch, en härlig fredagslunch eller en fransk middag till fantastiskt barhäng – och framförallt Boule Petanque. För de som vill komma i grupp finns självklart många möjligheter att boka kombinerade paket med boule, mat och dryck.

– Boulebar är en mycket uppskattad företeelse, vi hade 350 000 besök på våra restauranger under 2016 och vi ser redan nu, innan vi ens har öppnat här på Slottsgatan, att Örebroarna är väldigt intresserade. Bokningarna har börjat rulla in med full fart”, säger Timmy Bjärnebro, lokal marknadsförare.

foto: Joakim Hovrevik/ Boulebar

, ,