Här är Örebros nya kulturscen för unga

kulturscen

Kulturskolan och Örebro har fått en ny scen för och med unga. På Strand kommer det att vara konserter och föreställningar – dans, musik, musikal och teater – med Kulturskolans elever och andra. Förhoppningen är att Strand ska bli en häftig mötesplats inom scenkonst för alla unga i Örebro.

Lokalen är i Trefaldighetskyrkans nedre sal, Södra Strandgatan 3, Örebro.

Fredagen den 17 februari kl. 13–14 är det officiell invigning för särskilt inbjudna gäster med mingel, visning av lokalerna och uppträdande från Kulturskolans elever. Media hälsas varmt välkomna att delta.

Några av produktioner på Strand den närmaste tiden är:

Torsdag 16 februari kl. 19: Barockkonsert
Fredag 3 mars kl. 19 och kl. 22: Teater – Lagarna
Lördag 4 mars kl. 19: Teater – Lagarna
Torsdag 9 mars kl. 19: Kör och orkester – Adiemus
Fredag 10 mars kl. 19: Kör och orkester – Adiemus

, ,