João Stoltz är ny vd för Nethouse

João Stoltz tillträder den 1 mars som ny VD för it- och managementkonsultföretaget Nethouse. João  Stoltz kommer fortsätta sin föregångare Peter Moströms arbete att bygga upp det nya Nethouse i samband med den tilltänkta fusionen av Nethouse-koncernens bolag till ett Newhousebolag.

João Stoltz, som idag är Leveranschef på Nethouse, tillträder sin nya tjänst som bolagets VD den 1 mars i år. Detta efter att Nethouse nuvarande VD Peter Moström, efter snart 7 år som VD, valt att gå vidare till andra uppdrag utanför Nethouse. João Stoltz, tillträdande VD för Nethouse, ser fram emot sitt nya uppdrag:

– Nethouse är ett expansivt bolag med fortsatt stor potential. Det känns riktigt spännande att få möjligheten att leda den fortsatta utvecklingen tillsammans med alla fantastiska medarbetare. Jag är övertygad om att vi kommer kunna leverera ännu effektivare som ”ett Nethouse”. Där kommer mycket av mitt fokus ligga inledningsvis.

Styrelsen kommenterar VD-bytet såhär:

– Jag vill å Nethouse och styrelsens vägnar tacka Peter Moström för ett fantastiskt arbete under dessa år. Vi har under Peters ledning klarat av att driva på utvecklingen av Nethouse, parallellt med en ökad tillväxt för att möta framtidens kundbehov. Vi står nu inför ett nytt kapitel i bolagets utveckling vilket också blir ett naturligt tillfälle för VD-byte, berättar Nethouse styrelseordförande Björn Pettersson, och fortsätter:

– Styrelsens val av João Stoltz som ny VD för Nethouse bygger på hans yrkesmässiga bakgrund och erfarenhet från andra affärsdrivande bolag. Vi i styrelsen är mycket nöjda med att han har tackat ja till uppdraget. Att sedan João dessutom är en mycket omtyckt och uppskattad medarbetare på Nethouse och redan delar våra värderingar, stärker oss ytterligare i vår övertygelse att han är rätt person att leda bolaget framåt.