Kommunen tackar eldsjälar med en fest

Tisdag 14 mars arrangerar Örebro kommun en festkväll för att tacka och lyfta fram alla de som tar olika frivilliguppdrag inom det sociala området. Genom att ställa upp för sina medmänniskor bidrar dessa vardagshjältar till att göra samhället lite varmare, vänligare och bättre.

“Örebro har många vardagshjältar som engagerar sig för sina medmänniskor genom att ta uppdrag som gode män, förvaltare, kontaktpersoner och kontaktfamiljer till barn och personer med och utan funktionsnedsättning, familjehem, volontärer eller via föreningar och trossamfund som har uppdrag eller samarbetar med Örebro kommun. Nu tackar vi med en festkväll”, skriver kommunen.

Festen hålls på Conventum Kongress i Örebro och innehåller såväl middag som underhållning. Örebro kommun har anordnat festkvällen för eldsjälar inom det sociala området flera gånger i olika former, senast var 2015.