Musse ska få elever på Tullängsgymnasiet att läsa mer

Den 17 mars gästas Tullängsgymnasiet av Musse Hasselvall, MMA-profilen och mångsysslaren som precis sprungit Sahara Marathon – Spring för frihet – i Väst-sahara för att ta politisk ställning. Musse är inbjuden som en del i läsprojektet som anordnas av Tullängsgymnasiet och Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län. Projektet syftar till att öka ungdomars intresse för läsning.

Musse besöker Tullängsgymnasiet för att berätta om sitt liv genom böcker och varför läsningen har gjort skillnad i hans liv. Musse är kanske mest känd som en av Sveriges största profiler inom Mixed Martial Arts, MMA. Han har fem SM-guld i ju-jutsu och flertalet internationella medaljer. Dessutom är han regissör, programledare, skåde-spelare och föreläsare. Listan kan göras lång. Just nu är Musse aktuell som programledare för PK-mannen i UR.