Magnus Carlsson spelar på Frimis i helgen – återvänder hit i augusti

magnus-carlsson

I helgen spelar Magnus Carlsson på Frimis Salonger. Redan nu är det klart att han återvänder till samma ställe i höst. Den 12 augusti lirar han på Frimis uteservering.

I början av februari släpptes Magnus Carlsons nya soloalbum “Den långa vägen hem” som rosades i media och gick rakt in på Topplistans förstaplats. I anslutning till albumreleasen påbörjade Magnus en omfattande, totalt utsåld, klubbturné runt om i Sverige. Bland annat fyllde han fyra konsertkvällar i Stockholm och två i Göteborg, Helsingborg samt Eskilstuna. I veckan fortsätter segertåget med tre utsålda kvällar i Uppsala och två i Örebro. Men misströsta inte, nu är det äntligen klart att det blir en sommarturné som börjar den 5 juli i Alingsås.

I början av februari släpptes Magnus Carlsons nya soloalbum “Den långa vägen hem” som rosades i media; ‘En enda lång hyllning till soulmusiken som spelades på 60-talets nordengelska klubbar’ tyckte DN, ‘Magnus Carlson visar soulen vördnad’ skrev Aftonbladet och ‘En smittande, skön soulfest’ fortsatte GP – alla gav betyget 4. Albumet gick rakt in på Topplistans förstaplats och ligger fortfarande kvar topp 3.

I anslutning till releasen begav sig Magnus ut på en klubbturné med totalt utsålda konserter i bagaget, däribland fyra kvällar i Stockholm och två i Göteborg, Helsingborg samt Eskilstuna. Turnén pågår fortfarande och på onsdag fortsätter segertåget till Uppsala med tre utsålda kvällar, därefter blir det två utsålda kvällar i Örebro. Så till alla som ville gå men inte fick tag på en biljett; nu är det klart att det blir en sommarturné för Magnus och hans sjumannaband!

– Efter vårens utsålda och underbart roliga klubbturné och den stora framgången med albumet ser jag verkligen fram emot att få resa runt i sommar-Sverige med mitt fantastiska band. Vi kommer precis som under våren att spela låtar från mina soloplattor och från Så Mycket Bättre. Detta är mitt bästa och roligaste musikår någonsin. Det blir souligt dansanta och förhoppningsvis även tänkvärda konserter. Välkomna!, hälsar Magnus.

foto: Johan Gustafsson