Katarina Tolgfors blir kommunikationsansvarig på länsteatern

Från och med den 1 maj i år tillträder Katarina Tolgfors som kommunikationsansvarig på Örebro länsteater. Tjänsten är inledningsvis på deltid då Katarina Tolgfors också har förtroendeuppdrag, på deltid, som oppositionsråd för Moderaterna i Region Örebro län fram till 2018.

Katarina Tolgfors har lång yrkesbakgrund inom kommunikation, marknadsföring och opinionsbildning, i såväl offentliga organisationer som i internationellt näringsliv. Hon har också erfarenhet från företagsledning, strategi- och utvecklingsarbete i olika företag och organisationer.

– Vi gör en satsning på att utveckla och stärka Örebro länsteaters externa och interna kommunikation, omvärldsbevakning och externa relationer. Jag tror att den kompetens och erfarenhet som Katarina har med sig kommer att bidra till att teatern uppnår våra mål och vår vision, säger Petra Weckström, VD för Örebro länsteater.

– Det ska bli fantastiskt roligt att kliva in i teaterns värld. Kulturen fyller en viktig funktion i samhället och jag vill bidra med att göra teatern som konstform än mer tillgänglig för Örebroarna och länsborna. Jag ser fram emot att få vara med och leda och utveckla kommunikationsarbetet tillsammans med medarbetarna på Örebro länsteater, säger Katarina Tolgfors.

,