Örebro Stadsmission söker ansvarig för insamling och event

Örebro Stadsmission söker nu en person som ska få ansvar för insamling och event i verksamheten. I platsansökan skriver de bland annat ”Som Key Account Manager, med ansvar för insamling och event, är din huvudsakliga uppgift att bygga upp Örebro Stadsmissions relation med företag, organisationer och samarbetspartners. Du blir också ansvarig för vår insamlingsverksamhet samt att bygga upp ett starkt varumärke och en god relation till våra gåvogivare. Vi vill fortsätta växa de kommande åren och behöver då säkra finansiering till våra verksamheter för örebroare som på olika sätt lever i utsatthet. Därav vill vi att du har ett starkt fokus på att öka våra intäkter”.

Läs mer om jobbet här:

Key Account Manager med ansvar för insamling och event