Fler än 100 000 har lyssnat på Örebropratarna

o%cc%88rebropratarna2-logga

På söndagen passerades gränsen för 100 000 unika lyssningar av programmen Örebropratarna. Det är frilansjournalisterna K-G Ekblom och Tomas Jennebo som tillsammans skapat och producerar programmen. Hittills har 20 personer med kopplingar till Örebro ”örebropratat”.

Det första programmet lades ut för lyssning i juli förra året. Då var det artisten och före detta fotbollsspelare Boris René som pratade och spelade favoritmusik under en timme. I fredags släpptes det senaste programmet, då med författaren Anders Jacobsson. Till sommaren i år planeras för ytterligare tio program, berättar K-G och Tomas. K-G Ekblom driver även Örebrokuriren.se och Tomas producerar Jenneboradio. Båda två har dessutom andra frilansuppdrag.

Lyssna gärna här:

http://www.orebropratarna.se/

,