Pitchers bygger ut med 1 600 kvadrat – “Prison Island-celler, Lazer Game Arena och Virtual Reality-rum”

Pitchers i Örebro utökar sin verksamhet ytterligare. Den nya etableringen rör sig om ytterligare 1600 kvadratmeter i direkt anslutning till Pitchers befintliga anläggning med pub, bowling, äventyrsgolf, aktiviteter och restaurang.

– I och med denna satsning stärker vi vår position samt kan erbjuda våra gäster en större helhet för upplevelser och teambuilding. När vi ser på framtiden så är det just detta som efterfrågas både bland de yngre och äldre gästerna, säger Fredrik Karlsson, marknadschef på Laweka.

Prison Island är ett upplevelsecenter för alla i åldrarna 9 – 99 år där det, likt tv-succén Fångarna på fortet, handlar om att samarbeta i lag och lösa stora som små utmaningar och samla så många poäng som möjligt. Hit kommer gammal som ung, liten som stor, företags-kickoffen, barnkalaset, möhippan, kompisgänget, idrottslaget, skolklassen, familjefejden och släktträffen. Året om.

Samtidigt som 35 st Prison Island-celler etableras så kompletteras anläggningen med en Lazer Game Arena, Virtual Reality-rum, konferensanläggning och café.

– Detta blir en av de häftigaste anläggningarna som byggts och vi är mycket nöjda att kunna sluta avtal med en så stark aktör i en strategisk viktig stad som Örebro, säger Anders Jacksson, VD för Prison Island.

Idag är Prison Island etablerat i 6 länder med ett 20-tal anläggningar, och har en mycket snabb fortsatt tillväxt. Prison Islands mål är att etablera minst 200 äventyrsfängelser runt om i världen, inom några år. Just nu öppnas nya Prison Island i flera länder i Europa.

Öppning sker under december 2017.

,