Pennybridge har fått utmärkelsen “Company of the Year for Sustainability”

daniel-b-pennybridge-2

Örebroföretaget Pennybridge är en svensk tjänst som ger människor möjlighet att från en och samma plattform skänka små summor pengar till många organisationer. Nu har företaget tilldelats utmärkelsen Company of the Year for Sustainability, och bolagets VD Daniel Bergqvist utsetts till CEO of the Year, av IAIR Awards. Båda utmärkelserna är i kategorin Fundraising.

”Vi är riktigt, riktigt glada och stolta över att vara ett av årets utvalda företag. Det ger en tydlig signal om att det vi satsar på är både värdefullt och rätt”, säger Daniel Bergqvist, VD Pennybridge.

”En av de viktigaste sakerna för att vara ett framgångsrikt företag är att se till att visionen är lätt att förstå och tillgänglig för alla som möter oss. Helt enkelt att vara fullt transparenta och tillgängliga”, säger Daniel Bergqvist.

Pennybridge har tidigare tilldelats utmärkelsen “Red Herring Top100 Global Award 2015”, vilket innebär att de 2015 utsågs till ett av de 100 mest innovativa företag i världen. Just nu jobbar de mot etablering på den amerikanska marknaden.

IAIR AWARDS är en av världens ledande rankingsystem samt värdar för prisutdelningar till framstående företag inom global ekonomi och hållbarhet och som uppvisar en hög kvalitét inom innovation och ledarskap. IAIR AWARDS består av den vetenskapliga kommittén för IAIR® och IAIREVIEW.org tillsammans med ett team av hängivna juridiska, ekonomiska och finansiella journalister i över 120 länder världen över.

Några tidigare vinnare och topprankade företag är: Morgan Stanley, Bank of China, Rockefeller, IBM, UBS, Novartis, Deutsche Bank, Aviva, Vodafone, BASF, Daimler, Royal Dutch Shell, Christian Dior, Cartier, Fedex, ABB.

Det här är Pennybridge:

Pennybridge gör det enkelt för givare att ge små summor till många olika organisationer och föreningar från ett och samma ställe. Det skänkta beloppet går oavkortat till respektive mottagarorganisation. Pennybridge hanterar sina kostnader genom att vara delaktiga i mottagarorganisationernas insamlingsbudget.