Four PR rekryterar Elin Nilsén – fyra nyanställda på ett år

four-pr-elin

Det går bra för Örebrobaserade PR-byrån Four PR, som rekryterar igen. Det är Elin Nilsén, tidigare projektledare på eventbyrån White and White Event, som precis klivit in i sin nya roll som PR-konsult på Four PR. Byrån har på bara ett år rekryterat fyra nya medarbetare, tack vare flera nya och utökade kunduppdrag.

Elin Nilsén kommer från en tjänst som projektledare på White and White Event i Stockholm, där hon arbetade med varumärkeskommunikation i såväl fysisk som digital miljö, både strategiskt och praktiskt.

– Jag har haft bra koll på Four PR länge. När tjänsten kom ut kändes den helt rätt för mig. Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter från bland annat eventbranschen och samtidigt utvecklas individuellt i en bransch som jag tidigare mest bara nosat på. Det kommer bli ett spännande arbete, säger Elin Nilsén, nyanställd PR-konsult på Four PR.

Elin har också en PR-examen i Medie- och kommunikationsvetenskap från Örebro universitet.

foto: Fredrik Welander/ Four PR