El- & PC-installationer kan bli Årets Hantverkare

El- & PC-installationer i Örebro AB kan bli ett av årets hantverksföretag. Över 4 000 företag har nominerats i årets upplaga av Årets Hantverkare, och av dessa har fem företag inom respektive kategori kvalificerat sig till att bli finalister. Finalisterna har fått flest röster från nöjda kunder (i relation till sin storlek) och därmed har de chans att vinna branschens mest prestigefyllda pris. Årets upplaga har engagerat över 18 000 nöjda kunder som röstat på sin favorit till att vinna priset.

Den 4 maj koras vinnarna på Hamburger Börs scen, vilka vinnarna är hålls hemligt fram till dess. Peter Settman är prisutdelare och bland publiken återfinns många av Sveriges bästa hantverkare som utöver prisutdelningar även njuter av god mat och förstklassig underhållning.

Företagen har tävlat i fyra olika branschområden; El-, VVS-, Måleri- och Byggföretag, och i två olika kategorier, i.e. ”stora” och ”små- & medelstora” företag. El- & PC-installationer i Örebro AB är nominerade i klassen Elföretag Stor.