Dansgrupp från Örebro är i semi i TV4s Talang

Dansgruppen The Unruly Movement från Örebro är vidare till semifinal i TV4 Talang Sverige 2017. Dansläraren Eve Redstorm Perez har tränat dansgruppen i sju år och nu jobbar hon och gruppen tillsammans som danslärare runt om i Örebro. De har haft olika dansläger med internationella proffsdansare från bland annat Jamaica och Frankrike.

The movements elever har tävlat på stora danstävlingar och även vunnit Streetstar 2014, som är Skandinaviens största danstävling. Den senaste tävlingen Dancehall International vann Arja från dansgruppen, priset var en resa till Spanien för att fortsätta tävla. De har även uppträtt i Göteborg och på stora scenen på Ung08 i Stockholm.

Framgångsfaktorn har varit samverkan mellan kommunen, lokala föreningar i bostadsområdet och Studieförbundet Bilda.

Se gruppens dans i audition:

http://www.tv4.se/talang/klipp/the-unruly-movement-f%C3%A5r-studion-att-koka-i-talang-2017-3834312