K3 Nordic är Europas bästa Cloud Partner

Det svenska IT-företaget K3 Nordic, med bas i Örebro, har blivit utnämnda till Europas bästa Cloud partner under Ingram Micros Cloud Summit 2017. K3 Nordic har jämfört med tidigare år ökat sin förtjänst vid försäljning av molntjänster med 53 procent och utvidgat sin Cloud Management-verksamhet med 1700 procent.

Under 2017 års upplaga av Cloud Summit utnämndes K3 Nordic i Örebro till Europas bästa Cloud Partner. De har under föregående år ökat sin förtjänst vid försäljning av molntjänster med 53 procent och utökat sin Cloud Management-verksamhet med 1700 procent. Vd Marcus Lundgren var på plats under Cloud Summit 2017 och tog emot utmärkelsen. En utmärkelse av stor betydelse för K3 Nordic.

– För K3 Nordic är detta såklart ett kvitto på att vi gör ett bra jobb och att vi är framgångsrika inom vår bransch. Vi är proaktiva och arbetar ständigt med att utveckla tjänster för våra kunder. Utmärkelsen är ett bevis på att vi sitter inne på hög kompetens och att vi ständigt utvecklar vårt erbjudande för att kunna leverera de bästa lösningarna, säger Marcus Lundgren, vd.

Varje år arrangerar Ingram Micro, Cloud Summit. I april 2017 ägde evenemanget rum i Arizona, USA. Ett nätverksevenemang där verksamheter inom IT-branschen får möjlighet att ta del av aktuella trender, nätverka och få de senaste uppdateringarna inom molnservicesegmentet. Under evenemanget premieras samarbetspartners som visat på hög grad av innovation och försäljningsframgång inom molntjänster, med en rad utmärkelser.