Länstrafiken lanserar sommarbiljett – upp till 50 procent rabatt för resor i länet

Med Länstrafikens Sommarbiljett blir det billigare att resa ofta med kollektivtrafiken i sommar. Biljetten ger rätt till resor med buss och tåg inom hela Örebro län mellan 12 juni – 21 augusti.

Den 1 juni startar försäljningen av Länstrafikens Sommarbiljett i appen. Sommarbiljetten ger resenären cirka 50 procent rabatt på ordinarie pris beräknat på priset för en Länsbiljett med giltighet samma tidsperiod.

– Responsen från våra resenärer har hittills varit mycket positiv. Många uppskattar införandet av en Sommarbiljett då det blir billigare att pendla till sommarjobb, säger Thony Lundberg, trafik- och Marknadschef på Länstrafiken Örebro.

– Många av våra resenärer söker sin resa i appen. Den är redan ett populärt köpställe för enkelbiljetter och med vår Sommarbiljett lyfter vi appen till nästa nivå. Sommarbiljetten är vår första periodbiljett i appen och nu blir det enklare och billigare för de resenärer som idag reser med periodbiljetter. Det ska bli spännande att se hur våra resenärer upplever sommarbiljetten, säger Markus Hagersten, försäljningsstrateg på Länstrafiken Örebro.