OpenArt lanserar ny app – framtagen av Headlight

open-art-stolar-jarntorget

Inför årets upplaga av OpenArt lanseras en ny app. Och så här skriver arrangören om den; ”För att få ut mer av din konstupplevelse har OpenArt i samarbete med vår IT-partner Headlight skapat en app. I appen kommer du, förutom att få information om öppettider och guidade turer, kunna navigera dig runt bland konstnärer och konstverk i staden, gå på kortare och längre konstslingor samt skapa din alldeles egna. För de yngre finns Kids, en rolig och kreativ konstslinga anpassad för barn och familjer att uppleva tillsammans”.

I år erbjuder OpenArt och OpenArt kids fler guidningar både för barn och vuxna. Under hela sommaren erbjuds dagligen guidade turer av OpenArt som utgår från turistbyrån på Örebro slott. För barnfamiljer erbjuds konstvandringar för barn som startar på Örebro konsthall och avslutas med skaparverkstad på Örebro läns museum. Även visningar direkt på teckenspråk finns inplanerat vid flera tillfällen under sommaren.

OpenArt invigs den 18 juni.

Läs mer om Headlight:

https://www.headlight.se/Nyhetsarkiv/studenter-skapar-app-for-openart/

Arkivbild: Jan Larsson

, ,
One comment on “OpenArt lanserar ny app – framtagen av Headlight
  1. I appen finns informationen på svenskt teckenspråk också om alla konstnärer och konstverken

Comments are closed.