Björn Sundin (S) kandiderar inte till nästa val

bjorn-sundin

Kommunalrådet Björn Sundin (S) kommer inte att kandidera till någon politisk post i Örebro kommun nästa val. Det uppger han för Sveriges Radio Örebro. Beslutet att inte kandidera för ytterligare en mandatperiod grundar han i mångt och mycket på den press han känner i rollen som lokalpolitiker med ansvar för bland annat stadsbyggnad.

”Det är ju ganska påfallande ofta som både insändare och andra snarare använder mig som person snarare än beslut. Och det gäller också oppositionspartiet också som väljer att peka ut mig som person istället för att peka ut en kommunledning som styr”, säger han till SR.

foto: Ulla-Carin Ekblom

,
One comment on “Björn Sundin (S) kandiderar inte till nästa val
  1. De som inget gör ger sig på personer som uträttar saker. Avståndet mellan befolkningen och valda ökar.

Comments are closed.