Snart dags för allsång på Spelgården i Wadköping

Sommaren har kommit och nu är det snart dags för traditionell allsång på Spelgården i sommarsköna Wadköping. “Örebros Allsång i Wadköping” arrangeras av Örebro Musikförening, Wadköping och Studieförbundet Vuxenskolan (SV) Örebro län.

 “Örebros Allsång i Wadköping” bjuder in till sång, musik och härlig gemenskap vid två tillfällen under sommaren, den 18 juni och den 27 augusti 2017. Husbandet är naturligtvis “Örebroz” och Helena Salo är gästartist. I entrébiljetten ingår ett allsångshäfte och utlottning av fruktkorgar, så håll hårt i din biljett om du vill vara med i dragningen, tipsar arrangören.

– Äntligen en traditionell allsång i Örebro, det har vi väntat på länge! Alla är varmt välkomna, säger Leffe Palmroth som är initiativtagare till årets allsång.

One comment on “Snart dags för allsång på Spelgården i Wadköping

Comments are closed.