Nu släpper Ving nya charterresor från Örebro – för nästa sommar

ving-resor-2018

Tisdagen den 20 juni släpper Ving de flesta av nästa sommars charterresor till försäljning. Sommaren är den period då allra flest väljer att resa på semester, inte minst barnfamiljerna. Eftersom boendet blir allt viktigare, ofta viktigare än själva resmålet, gäller det att vara ute i god tid för att få de bästa rummen och de mest efterfrågade hotellen, informerar bolaget.

– Allt fler bokar sin sommarresa i mycket god tid för att försäkra sig om en plats på just det boende man önskar. Inte minst till innevarande sommar, då det tidig var rekordstor efterfrågan på resorna. Många vet att det är de bästa hotellen och de stora familjerummen som bokas allra snabbast så det är nog många som passar på att solsäkra nästa sommar redan före midsommar, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Bokningsbara resmål från och med idag är Mallorca, Almeriakusten, Gran Canaria, Teneriffa, Madeira, Kreta, Rhodos, Kos, Kalymnos, Telendos, Skiathos, Skopelos, Alonissos, Thassos, Lesbos, Cypern, Kroatien samt Turkiet. Resterande program släpps upp till försäljning under sommaren, vartefter det blir färdigt, uppger Ving.

Avresor från 18 flygplatser
Utöver Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn har Ving avresor från ytterligare 14 flygplatser i Sverige: Borlänge, Halmstad, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Luleå, Norrköping, Sundsvall, Skellefteå, Umeå, Visby, Växjö, Örebro och Östersund.

foto: Ving/ Sara Ingman

,