Örebro travade hem segern i SHL

trav-shl

Första säsongen av Rikstravet team SHL är nu till ända och vi kan gratulera Stall Örebro till en fin seger. Striden om andraplatsen kom att stå mellan Stall Frölunda och Stall Färjestad där Frölunda tog silvret med liten marginal. De kan också se tillbaka på en säsong där 26 av 28 hästar kommit till start, hästar från 12 av 14 stall har tagit segrar och hela 37 starter gjorts på V75.

Nyligen avslutades tävlingssäsongen för Rikstravet team SHL. Under de sju månader som säsongen pågått har både delägare och övrig travpublik bjudits på härlig sport och många fina upplevelser. Några av höjdpunkterna är såklart de 37 starterna som gjorts på V75. Säsongens första V75-seger togs av Stall Karlskronas Sphinx d’Inverne och delägarna i stall Rögle fick besöka vinnarcirkeln när Quiz Töll tog en V75-seger under Olympiatravslördagen på Åby.

Slutsegrare blev till slut Stall Örebro med tränare Juhani Partanen och hästarna Donatella Center och Combonumberfive, som efter en lite trög start på säsongen gått från klarhet till klarhet.

– Ja, säsongen började dåligt och hästarna var sjuka båda två, men när vi fick ordning på det och de blev friska och kunde börja starta har det gått kanon, säger en glad segertränare och fortsätter:

– Att vinna Rikstravet team SHL känns jättekul, alla tävlar och går in för det här och det är små marginaler som avgör. Jag har jobbat stenhårt för att vinna och jag är nöjd med min prestation och ägarna verkar också nöjda så det är kanonbra.

foto: Team Örebro SHL