Klart med bridgefestivalen i fem år till

bridge-2022

Ett av Sveriges största årligen återkommande arrangemang är den svenska Bridgefestivalen som i år arrangeras för 23:e gången. Tävlingen går in på sitt tionde år i Örebro, där Conventum Arena är spelplatsen. Efter en lång process har alla parter i arrangemanget nu enats om ett nytt avtal för ytterligare fem år. Det nya avtalet innebär att Bridgefestivalen blir kvar i Örebro för perioden 2018 – 2022 och på Conventum Arena.

-Örebro har blivit bridgens huvudstad i Sverige, vi är mycket glada att vi kunnat komma överens om ett nytt femårsavtal med alla inblandade parter, säger Christer Grähs, festivalgeneral för Bridgefestivalen.

-Bridgefestivalen firar 10-årsjubileum i Örebro denna sommar och det finns nog ingen bridgespelare som inte blir glad över att få beskedet om att det kommer bli minst fem år till.

-Som stad är vi stolta och glada för att vi kan erbjuda upp till 15 000 besökare årligen under ytterligare fem år. Det visar att Örebro är rätt plats för stora evenemang, säger Christer Wilén, Örebrokompaniets VD.

,