Julianna Pap cyklar från Örebro till Åre – och samlar in pengar till Barncancerfonden

julianna-pap-cykel

Julianna Pap från Örebro ska cykla från hemifrån till Åre. En resa på cirka 100 mil. Och samtidigt ska hon samla in pengar till cancerforskning.

– Jag ska cykla för insamlingen Heja Stina (www.hejastina.se) och alla pengarna går oavkortat till Barncancerfonden. Jag startar min resa den 7  juli och räknar med att vara framme den 14:e. Jag kommer att blogga om resan på www.papjulianna.wordpress.com och även lägga ut bilder/videos på mitt instagramkonto -papjulianna.

– Under hösten 2016 började jag simträna med Örebro AIK då jag satsar på en Ironman i Kalmar. Där träffade jag Matti Tordsson som berättade om sin dotter Stina som 2015 insjuknade i leukemi. Hon var då åtta år och hade dittills varit frisk. Jag kände genast att det var där jag ville bidra. Det läskiga med leukemi är att det kan dyka upp så plötsligt. Det kan mycket väl hända min egen son och jag mår bra av att veta att jag i så fall gjort mitt bästa för att bidra till större kunskap och möjlighet till mer forskning inom området.